Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Alakformálás felsőfokon

Alakformálás felsőfokon
4 900 Ft

ALAKFORMÁLÁS – FELSŐFOKON: Az a cél, hogy testi- és lelki alkatunk, egészségünk is formálódjon… jobb emberekké váljunk a gyakorlatok által. A testkezelő eljárások nagy része (csoki pakolás, mézmasszázs, tekercselések) játékosnak nevezhetőek.

 • ALAKFORMÁLÁS – FELSŐFOKON: Az a cél, hogy testi- és lelki alkatunk, egészségünk is formálódjon… jobb emberekké váljunk a gyakorlatok által. A testkezelő eljárások nagy része (csoki pakolás, mézmasszázs, tekercselések) játékosnak nevezhetőek. A végcél azonban nagyon komoly: a formás combok mellé megkapni személyiségünk legharmonikusabb lényét, amit már gyermekkorunktól elő kellett hívnunk. A folyamat most is tart. Jobb embernek lenni, saját életünk és egészségünk számára, és ha végigkövetjük a gyakorlatokat, akkor egészen biztosan mások számára is JOBB EMBERRÉ válunk.

  Tibeti hangmasszázs – egy módszer a többi között, amely kvantumfizikai értelemben is behangolja a csakrákat, és az emberi testet, lelket. Oldja a stresszt, csökkenti a feszültségeket. Vannak modern orvostechnikai eszközök, amelyek szintén sejtszinten hatva harmonizálnak. Ezeken kívül, még több mint 30 módszer – a jobb emberért. A masszázsokkal magas szinten elérhetjük, hogy szolgáltatóként pácienseink, vagy barátaink fogyjanak, csinosodjanak. Alap- és haladó szinten, az étrendi tanácsok és tornagyakorlatok megtanítása, szintén ezt a célt is szolgálják. A tanítás közben mi is fejlődünk. Megértünk és megérzünk dolgokat, amikre szükségünk van, és ezzel együtt javul a kisugárzásunk. A teljes (holisztikus) értelemben szeretnénk ezt mindenki számára megfogalmazni. Azoknak szeretnénk átadni a tudást, akik ugyanerre törekszenek.

  ,,Mindenik embernek a lelkében dal van,
  És a saját lelkét hallja minden dalban,
  És akinek szép a lelkében az ének,
  Az hallja a mások énekét is szépnek.”
  (Babits Mihály)
  A tartalomból:
  – Akupresszúra és szépségpontok az arcon
  – Alakformáló masszázsok
  – Cellulitkezelés és bőrfeszesítés
  – Egyiptomi aromaolajos tekercselés
  – Tibeti harangedények
  – Hawaii lávaköves masszázs
  – Japán masszázs
  – Nyirokdrenázs masszázs
  – Mézmasszázs és apiterápia
  – Gyógynövények, teák,
  – Pakolások, arcmaszkok, hatóanyagok
  – Ayurveda
  – Zöldséglevek, teák
  – Reflexológia (talp, kéz, has)
  – LELKI ALAKFORMÁLÁS 1. a belső kisugárzás javítása és 2. a fogyás elősegítése meditációkkal (mivel minden agyban dől el)
  – Tornagyakorlatok, eszközök
  – Lelki egyensúlyt növelő meditációk

  MINDEN TANFOLYAM IDŐPONTJA: IDŐPONT EGYEZTETÉS UTÁN

  WWW.THAIMASSZAZSISKOLA.HU
  Cím: 4028, Debrecen, Árpád tér 24.
  Telefon: 30/286-7946
  E-mail: tigrissziv21@gmail.com
 • Cikkszám
  0001
Webáruház készítés