Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Orvos, természetgyógyász állapotfelmérés

Orvos, természetgyógyász állapotfelmérés

A vizsgálat műszeres része az energiamező mérésével a problémák testi és lelki okának feltérképezésére szolgál. A szervrendszereink működésén kívül informál a meridiánok állapotáról és lelki állapotunkról.

 • ORVOS, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ ÁLLAPOTFELMÉRÉS

  A vizsgálat műszeres része az energiamező mérésével a problémák testi és lelki okának feltérképezésére szolgál. A szervrendszereink működésén kívül informál a meridiánok állapotáról és lelki állapotunkról. Megmutatja a vitamin, antioxidáns és ásványi anyag hiányokat, táplálkozási allergiákat, mérgezéseket, környezeti ártalmakat, ízületeink állapotát és a sokféle hatás közötti összefüggéseket. A vizsgálatok célja a test harmonizálása az egészséges állapot elérése érdekében.
  Diagnosztikus módszerünk a gyógyítás és betegségmegelőzés érdekében méri az információs rendszereinket érő káros hatásokat: a környezeti ártalmakat, a fizikai és lelki stresszt, nehézfémeket, méreganyagokat, kórokozók hatásait. A számítógép szerveink állapotát másodpercek alatt hasonlítja össze a sok ezernyi tárolt mintával, így születik meg az eredmény. Itt a jelzés értékű információk is fontosak, hiszen a legnagyobb problémák is könnyen megoldhatóak lennének, amikor azok még kicsinyek. Ezért is lényegesek az életmód tanácsok orvos és természetgyógyász szakértő segítségével.
  Képet kaphatunk emésztő-rendszerünkről, méregtelenítő szerveinkről, májunk, vesénk, tüdőnk, bőrünk működéséről, immunrendszerünkről, szívünk és vérkeringésünk állapotáról, memóriánkról. A javasolt külső és belső méregtelenítési módszerek testi és lelki szinten is hatnak. A méreganyagok, a sav-bázis egyensúly hatása betegségkockázatokat is jelent, amelyek ellen célszerű időben tennünk.
  Az állapotfelmérés és a szakorvosi konzultáció segítséget jelenthet, bármely gyógykezelés van folyamatban. Ezért a mérést, orvos-természetgyógyász tanácsadás egészítheti ki.

  A kényeztető és alakformáló testkezelések testi és lelki méregtelenítést jelentenek, mindez külső és belső módszerekkel együtt történik (masszázsok, pakolások, nyirokdrenázs, diétás tanácsadás, gyógynövények, meditációk). A tanítványok a tanfolyam teljes ideje alatt saját magukon is tapasztalhatják a masszázsok áldásos hatásait.
  Külön igényelhető állapotfelmérés, melyet szakorvos és természetgyógyász szakértő végez. A problémamegoldás személyre szabottan történik, és az életmód-tanácsadás alapján otthon folytatható.
  Sokéves orvos, természetgyógyász oktatói tapasztalattal tanítunk meg olyan elbűvölő masszázsrendszereket, ami otthoni felhasználásként is sikereket hozott számtalan tanítványunknak a hangulat és a jó közérzet kialakításában és a kapcsolatok hosszú távú megtartásában. A lényeg egy meditatív ráhangolódás és az eddigi negatív tapasztalatok elengedése, a pozitív élmények befogadása és visszatükrözése.

   

  Az orvosi állapotfelmnérés a gyógyító üdülések programjának részét képezik és az árak tartalmazzák!

 • Cikkszám
  0042
Webáruház készítés